Vloerverf, voor een strak resultaat

Het is belangrijk dat u, voordat u met spuitbus verf aan het werk gaat, weet op wat voor ondergrond u gaat werken. Afhankelijk daarvan is te bepalen welke soort verf het meest geschikt is. Onze experts adviseren u graag. Heeft u een vraag over een spuitbus en wilt u weten of spuitbus verf de beste oplossing is voor uw object dat u moeilijk geschilderd krijgt? Neem dan contact op of kom langs in één van de drie winkels in Amsterdam.

Kan je een vloer schilderen?

Een vloer kan zeker geschilderd worden, maar lang niet elke verf is hier geschikt voor. Een goede vloerverf moet zeer krasbestendig en slijtvast zijn, en moet natuurlijk geschikt zijn voor de ondergrond. Zo is het belangrijk om vloerverf te gebruiken geschikt voor een betonvloer, of juist vloerverf die bedoeld is voor het schilderen van een houten vloer. Ook een tegelvloer of laminaatvloer kan geschilderd worden, maar er zijn wel een aantal belangrijke stappen die u moet nemen voordat u hieraan begint.

Het juiste gebruik

Vloerverf is verkrijgbaar op terpentinebasis, maar er is ook een watergedragen versie. Deze watergedragen versie is vooral geschikt voor een vloer die snel geschilderd moet worden en wanneer u op zoek bent naar geurloze verf. Voor alle andere gevallen raden wij bij Engels vloerverf op terpentinebasis aan. Twijfelt u? Kom dan voordat u begint bij ons langs. Dan vertellen we u desgewenst ook meer over de mogelijkheid om met de juiste vloerverf een vloer antislip te maken.

Vloerverf aanschaffen

Bij Engels verfspeciaalzaken hechten we veel waarde aan goed advies vooraf. We zijn van mening dat verf zonder advies slechts een halffabricaat is. Dit geldt zeker ook voor vloerverf, omdat hiermee soms grote oppervlakten geverfd gaan worden. Dus moet de vloer van een winkel, fabriekshal of opslagplaats geschilderd worden? Kom dan langs bij Engels Verf in Amsterdam. Voor een goed advies en een goede kwaliteit vloerverf!

Ook verkrijgbaar in Engels verf eigen merk

Ook verkrijgbaar in Engels verf eigen merk -Engels verf

MEER WETEN OF LANGSKOMEN?

Neem contact met ons op

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)