Binnenlak, voor een strak resultaat!

Wie binnenshuis met een verfklus aan de slag gaat, doet er goed aan even bij Engels Verf in Amsterdam binnen te lopen. Wij kunnen u deskundig adviseren over het gebruik van de juiste materialen zoals, binnenlakken en vloerverf. Zo bereikt u snel het beste resultaat met bijvoorbeeld een transparante of dekkende binnenlak voor uw meubels of parketvloer.

Grote merken, scherpe prijzen

In onze verfwinkels in Amsterdam beschikken we over een ruim assortiment binnenlakken van gerenommeerde merken. Sikkens, Wijzonol en Flexa. We hebben ze allemaal en weten ook precies wat de diverse voordelen zijn van de verschillende merken. Binnenlak van het ene merk dekt bijvoorbeeld heel snel en is ideaal voor het verven van meubels, terwijl het andere merk extreem goede en stootvaste binnenlakken voor vloeren heeft.

Welke binnenlak het meest geschikt is voor u, hangt onder andere af van de klus en de ondergrond. Gelukkig bent u bij Engels verfspeciaalzaken dankzij het goede advies altijd goedkoper uit. Wij adviseren u bij een bezoek aan een van onze winkels namelijk niet alleen welke soorten binnenlakken het meest geschikt zijn voor uw ondergrond. Wij vertellen u bijvoorbeeld ook welke kwasten, rollers of ontvettingsmiddelen u het beste kunt gebruiken. Zo komt u er nooit halverwege uw verfklus achter dat andere binnenlak beter geschikt is of dat u beter andere verfmaterialen had kunnen gebruiken.

Binnenlakken kopen

Wilt u ook goed voorbereid te werk gaan en het beste resultaat met binnenlak behalen? Kom dan langs bij onze verfwinkels aan de Van Hallstraat, de Slijperweg of op de Elandsgracht. We zijn u graag van dienst! Mocht u niet langs kunnen komen, mag u ons natuurlijk ook bellen of contact opnemen via het contact formulier.

MEER WETEN OVER BINNENLAK?

Contact met onze verfwinkel in Amsterdam

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)