Spuitbus verf, alle plekjes perfect bereikbaar

Lukt het met de kwast of roller niet om bepaalde plekken te behandelen? Dan biedt spuitbus verf de oplossing. Hiermee bent u in staat alle hoeken te bereiken en bereikt u een super strak resultaat. In onze winkels kunnen onze specialisten spuitbussen afvullen met de door u gewenste verf en in iedere kleur.

Moeilijk bereikbare plekken?

Wanneer u schildert, gaat u voor het beste resultaat. Bij Engels verfspeciaalzaken begrijpen we dat. Wij raden het aanbrengen van verf met een spuitbus onder meer aan als u een nog strakker resultaat wilt op kleine onderdelen. Onder andere deurkrukken, wandcontactdozen en radiatoren laten zich goed behandelen met spuitbus verf. Zo komt de verf in de kleinste gaatjes en op de lastigste plekken. Door het gebruik van een spuitbus wordt de verf mooi verspreid.    

Hoe gebruikt u een verfspuitbus?

Net als bij elke andere verf begint u ook bij het gebruik van een verfspuitbus met het schoonmaken en vetvrij maken van het oppervlak. Op deze manier hecht de verf veel beter. Daarnaast is het bij het gebruik van een verfspuitbus een absolute must om afdekmateriaal te gebruiken. De verfspuitbus verstuift de verf in kleine druppeltjes, wat maakt dat de verf zich verspreid over een vrij grote ruimte. Door delen die niet geverfd mogen worden ruim af te dekken voorkomt u dat er verf op ongewenste plekken komt. Voordat u gaat beginnen moet de verfspuitbus goed geschud worden, dit zorgt voor een glad resultaat. Houdt de spuitbus zo’n 20 a 30 centimeter van het oppervlak af en beweeg de spuitbus rustig heen een weer. U kunt met meerdere dunne laagjes werken voor een optimaal effect.

Deskundig advies over spuitbus verf

Het is belangrijk dat u, voordat u met spuitbus verf aan het werk gaat, weet op wat voor ondergrond u gaat werken. Afhankelijk daarvan is te bepalen welke soort verf het meest geschikt is. Onze experts adviseren u graag. Heeft u een vraag over een spuitbus en wilt u weten of spuitbus verf de beste oplossing is voor uw object dat u moeilijk geschilderd krijgt? Neem dan contact op of kom langs in één van de drie winkels in Amsterdam.

Waar vindt u onze winkel?

Heeft u een vraag over verven met een spuitbus en wilt u weten of een spuitbus de oplossing is voor het object dat u moeilijk geschilderd krijgt? Neem contact op met onze experts of kom even langs in de winkel.

Contact met onze verfwinkel in Amsterdam

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)