Betonverf, een fraai uiterlijk en goede bescherming

Een vloer van beton kan niet zomaar geschilderd worden. Voor het beste resultaat dient betonverf gebruikt te worden. Door te kiezen voor 2-componenten betonverf krijgt u duurzame bescherming tegen krassen en een langdurig kleurbehoud. Het geheel ziet er strak en professioneel uit. Bij Engels verfspeciaalzaken beschikken we over een uitgebreid aanbod verf en voorzien we u van deskundig advies. Kom gerust eens langs.

Waar kun je betonverf voor gebruiken?

Door een betonvloer te behandelen met betonverf is hij beschermd tegen bijvoorbeeld benzine, olie en zout. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in parkeergarages of op andere plekken waar veel bescherming nodig is, gebruik wordt gemaakt van betonverf. Betonverf is ook verkrijgbaar in een  waterdichte variant die zeer geschikt is om te gebruiken op oppervlakten die regelmatig in contact komen met water. Voordat u van start gaat met een dergelijk groot project raden we aan om u goed te laten voorlichten. U moet er toch niet aan denken dat achteraf blijkt dat u de verkeerde verf of verfmaterialen gebruikt hebt? Bij Engels verfspeciaalzaken werken deskundigen die u alles over betonverf en het gebruik ervan kunnen vertellen.

Betonverf buiten

Betonverf wordt voornamelijk gebruikt op betonnen of stenen vloeren, zowel binnen als buiten. Het is belangrijk om de betonvloer op de juiste manier voor te bereiden op het verven. De ondergrond moet goed gereinigd worden en eventuele scheuren of gaten dienen van tevoren gerepareerd te worden. In sommige gevallen moet er een primer gebruikt worden op de ondergrond voor een beter resultaat. Onze verfspecialisten geven u graag passend advies voor de juiste betonverf voor buiten.

Betonverf kopen bij Engels verfspeciaalzaken

Betonverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Verzeker uzelf ervan dat u de juiste soort gebruikt. Bent u op zoek naar betonverf in een speciale kleur? Of wilt u tegelijk met het aanbrengen van betonverf de vloer antislip maken? Kom dan langs bij onze verfwinkels aan de Van Hallstraat, de Slijperweg of op de Elandsgracht.

Ook verkrijgbaar in Engels verf eigen merk

Ook verkrijgbaar in Engels verf eigen merk -Engels verf

MEER WETEN OF LANGSKOMEN?

Neem contact met ons op

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)