Uw verfbezorgdienst in Amsterdam: welkom bij Engels!

Heeft u het al eens meegemaakt dat uw pot verf kapot viel op straat? Of misschien zag u het bij een ander gebeuren. Niet zo heel gek. In Amsterdam doe we namelijk 90% van de aankopen op de fiets. Hoe komen we anders onze drukke stad door? Bij Engels maken we het u graag gemakkelijker. Daarom hebben we een eigen verfbezorgdienst voor Amsterdam in het leven geroepen. Nooit meer zelf met grote potten latex op de fiets, alles binnen de ring gratis thuisbezorgd!

Beter voor het milieu

De verfbezorgdienst van Engels komt natuurlijk niet met de auto voorrijden. Ook wij maken gebruik van de fiets: een speciale verf-transportfiets! Fietsen is namelijk klimaatneutraal en daardoor beter voor de leefbaarheid in de stad. Een andere reden dat we als verfbezorgdienst in Amsterdam ons fietsend voortbewegen, is dat we elke bestelling binnen de ring snel kunnen afleveren. Met de auto zou dat nooit lukken.

De fietskoeriers die voor onze Amsterdamse verfbezorgdienst werken zijn gespecialiseerd in spoedleveringen en werken op basis van het GPS-principe (Groen, Professioneel, Sociaal). De koeriersdienst maakt niet alleen gebruik van professionele koeriers, maar werkt ook aan de begeleiding van langdurig werklozen. Hiermee draagt onze verfbezorgdienst indirect bij aan de maatschappelijke ontwikkeling en re-integratie kansen op de arbeidsmarkt van deze groep. Wat betreft de levertijd van onze verfbezorgdienst in Amsterdam… Er is altijd wel een koerier beschikbaar in uw omgeving.

Verfbezorgdienst Amsterdam, voordelig en snel

Bestellingen binnen de ring Amsterdam worden door de verfbezorgdienst bij een aankoop boven de € 75,- gratis thuisbezorgd. Voor spoed bezorgingen en bezorgingen buiten de ring rekenen wij € 15,00. Wanneer wilt u dat onze verfbezorgdienst in Amsterdam voor u klaarstaat?

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)