Muurverf, een frisse kleur op de muur

Iedere muurverf is anders. Bij Engels verfspeciaalzaken vindt u een uitgebreid assortiment muurverf met unieke eigenschappen. Het uitkiezen van de juiste soort en kleur muurverf is ontzettend belangrijk, omdat dit een heel aanwezig onderdeel van uw huiskamer, slaapkamer of kantoor zal zijn! Voor het uitzoeken van de juiste kleur raden we aan om kleurenkaarten of kleurstalen te gebruiken en om deze zowel bij daglicht als bij kunstlicht in de betreffende ruimte te bekijken. Twijfelt u over bepaalde kleuren muurverf? Bij Engels verf in Amsterdam denken we graag met u mee!

Waar moet u op letten bij het kopen van muurverf?

Bij het maken van een keuze voor muurverf dient u niet alleen na te denken over de kleur. Ook de glansgraad, de schrobvastheid, de dekking, het uitstrijkvermogen en de duurzaamheid zijn van belang. Heeft u geen idee of deze eigenschappen ook voor uw muur van toepassing zijn? Onze experts helpen u bij het vinden van een passende muurverf.

Speciale verf

Veel merken hebben muurverf met specifieke producteigenschappen. Verf van het ene merk dekt heel snel en het andere merk heeft een lijn die geschikt is voor het schilderen van vochtige ruimtes, zoals badkamers. Welke verfsoort geschikt is voor het oppervlak dat u gaat schilderen? Onze specialisten adviseren u graag over de perfecte muurverf. We hebben schimmelwerende, goed wasbare, oplosarme, geurarme en zuiverende muurverf. Als u in uw huis last heeft van schimmel of roet op de muur en een verfsoort zoekt die makkelijk is schoon te houden, dan hebben wij hiervoor de juiste merken.

Eigen merk verf

Misschien zeggen merknamen u niets en wilt u gewoon een dekkende muurverf waarmee u uw woning opfrist. Als die muurverf niet te veel kost is dat ook mooi meegenomen. Onze verfwinkels in Amsterdam hebben voor ieder budget een oplossing. Zo hebben we ook een eigen verfmerk, dat we zeer voordelig kunnen aanbieden.

Specialisten in muurverf

Engels Verf is al 100 jaar een begrip in Amsterdam. Wij helpen u met liefde verder. Bent u op zoek naar een specifieke kleur muurverf die niet in ons assortiment te vinden is? Met de modernste machines mengen we iedere gewenste kleur. Aan de hand van een staalkleur mengen we een zogenaamde handkleur. Pure ambacht. Onze verf- en kleurspecialisten zorgen ervoor dat u met een goed gevoel aan de klus begint.

Naast muurverf hebben wij ook grondverf, betonverf of binnenlak

Ook verkrijgbaar in Engels verf eigen merk

Ook verkrijgbaar in Engels verf eigen merk -Engels verf

Bekijk hier onze aanbiedingen

Aanbiedingen

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)