Vistapaint koop je bij Engels Verf in Amsterdam

Al sinds 1953 is Vistapaint dé Nederlandse leverancier van verf specialiteiten! Dankzij jarenlange ervaring in de branche en het brede assortiment aan verf-en stucproducten bieden ze dé oplossing voor alle verfspecialisten. Bij Engels Verf in Amsterdam vindt u de merken NCoat, Vista en Südwest van Vistapaint. Een ruim assortiment aan verf waarbij ieder merk zijn eigen specialiteiten heeft.

 

Innoveren met de verf van NCoat

 NCoat is het merk van Vistapaint dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten op basis van nanotechnologie. De Nanocoatings van Ncoat beschermen en verduurzamen de ondergrond. Hoe? De coatings zorgen voor een gesloten oppervlak waardoor er minder snel vervuiling zal plaatsvinden en dus makkelijker te reinigen is. Wij kunnen u dan ook garanderen dat het eindresultaat mooi is en nog belangrijker… dat het mooi blijft!

 

 

 

De eigen recepturen van Vista

Sinds 1988 is Vista een eigen merk van Vistapaint dat eigen recepturen ontwikkelt! Het productassortiment van Vista omvat diverse specifieke verfspecialiteiten met verschillende doeleinden. Zo verkopen we bij Engels Verf bijvoorbeeld zwembadcoatings, hittebestendige verf, isolerende verf, belijningsverven en nog veel meer. Bent u op zoek naar een verf met bepaalde eigenschappen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We adviseren u graag!

 

Ultieme hechting met Südwest

De verf die al meer dan 80 jaar lang staat voor de beste hechting op allerlei oppervlaktes, en dat is niet voor niks! We zijn bij Engels Verf daarom ook groot fan van Südwest. De producten beloven een lange levensduur te hebben en dat kunnen wij 100% beamen! Daarnaast hebben de producten ook een uitstekende dekkingskracht, zijn ze eenvoudig te verwerken en schaden ze het milieu zo min mogelijk. Hierdoor kunnen we met de producten van Südwest u garantie leveren voor een efficiënte en doelmatige verf die jarenlang goed blijft.

 

Vistapaint kopen bij Engels Verf

U kunt de merken NCoat, Vista en Südwest van Vistapaint bij Engels Verf in Amsterdam vinden. Kom langs in onze winkel voor een deskundig advies op maat, zodat u het beste resultaat krijgt! Uiteraard kunt u deze verf ook gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen dan dat de verf voor u klaar staat. 

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze contactpagina. Op deze pagina vindt u ook de contactgegevens van onze verschillende vestigingen.

Bekijk hier onze aanbiedingen

Aanbiedingen

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Bekijk onze Facebookpagina voor mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)