Een frisse tint op de muur met Engels Verf in Amsterdam

In onze verfwinkels kiest u uit een ruim assortiment muurverven. Elk type en merk heeft zijn unieke eigenschappen. Bij het maken van een keuze dient u niet alleen na te denken over de kleur. Ook de glansdraad, schrobvastheid, dekking, het uitstrijkvermogen en de duurzaamheid zijn van belang. Heeft u geen idee of deze eigenschappen ook voor uw muur van toepassing zijn? Onze experts geven de juiste antwoorden voor een passend advies.

Kijk voor een greep uit onze aanbiedingen op: www.engelsverf.nl/aanbiedingen

Speciale muurverf

De meeste muurverven hebben bepaalde producteigenschappen. Het ene merk dekt heel snel en het andere merk heeft een lijn die geschikt is voor het verven van vochtige ruimtes, zoals badkamers. Welke verfsoort geschikt is voor het oppervlak dat u gaat schilderen? Onze specialisten adviseren u er graag over. We hebben schimmelwerende, goed wasbare, oplosarme en geurarme verf. Als u in uw huis last heeft van schimmel of roet op de muur en een verfsoort zoekt die makkelijk is schoon te houden, dan hebben wij hiervoor de juiste merken. Het nieuwste op het gebied van muurverf is op het moment Sigma Air Pure Supermatt deze is supermat én zuivert de lucht in uw huis. Zie www.intelligenteverf.nl  wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Eigen merk

Misschien zegt een merk als Sikkens u niet zoveel of hecht u weinig waarde aan verf van Flexa. U wilt gewoon een dekkende muurverf waarmee u uw woning opfrist. Als die verf niet te veel kost is dat ook mooi meegenomen. Onze verfwinkels in Amsterdam hebben voor ieder budget een oplossing. Zo hebben we ook een eigen verfmerk, dat we zeer voordelig kunnen aanbieden.

Specialisten

Zit de grondlaag er eenmaal goed op, dan is het tijd om met de kleur aan de slag te gaan. Engels Verf is al 100 jaar een begrip in Amsterdam. In onze winkels vindt u ervaren, gecertificeerd personeel die met liefde verder helpt in verfland. Met de modernste machines mengen we iedere gewenste kleur. Aan de hand van een staalkleur mengen we een zogenaamde handkleur. Pure ambacht. Of er nu een grondverf of muurverf gemengd moet worden, onze verf- en kleurspecialisten zorgen ervoor dat u met een goed gevoel aan de klus begint.

Bekijk hier onze aanbiedingen

Aanbiedingen

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Voor de actuele openingstijden tijdens feestdagen kijk op onze Facebook pagina.

Gratis parkeren op eigen terrein.

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Voor de actuele openingstijden tijdens feestdagen kijk op onze Facebook pagina.

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Voor de actuele openingstijden tijdens feestdagen kijk op onze Facebook pagina.

Gratis laden en lossen voor de deur . (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)