Aanbiedingen houtreparatie

Superaanbieding én persoonlijk advies!

Flexipox SD met Doseerapparaat
(2 sets Flexipox SD met met duo-doseerapparaat samen in 1 actieverpakking )

Deze set is ideaal voor gebruikers die voor het eerst Flexipx SD willen gebruiken en direct over een professioneel doseerapparaat willen beschikken.

Flexipox SD is een soepel te verwerken en goed te modeleren 2 componenten epoxy houtvuller. Het product heeft een goed standvermogen en is naar gelang de reparatiegroottein ongeveer 4 uur uitgehard. Daarna is de reparatie goed te schuren, schaven, boren en af te werken met synthetische of waterverdunbare verfsystemen. Een optimaal resultaat verkrijgt men om na het schuren te gronden met een watergedragen primer of snelgrond.
Soepel te verwerken epoxy houtvuller + Goed te modeleren +Na uitharding goed te schuren.Verwerkingstijd ongeveer 8-10 minuten. + Duurzaam elastisch en oplosmiddelvrij + Handige 1 op 1 mengverhouding a 620 ml per set

Van €124,93 voor €99,95 inclusief btw.

Superaanbieding én persoonlijk advies!

Flexipox SD met RVS modelleermessen
Flexipox SD is een soepel te verwerken en goed te modeleren 2 componenten epoxy houtvuller. Het product heeft een goed standvermogen en is naar gelang de reparatiegroottein ongeveer 4 uur uitgehard. Daarna is de reparatie goed te schuren, schaven, boren en af te werken met synthetische of waterverdunbare verfsystemen. Een optimaal resultaat verkrijgt men om na het schuren te gronden met een watergedragen primer of snelgrond.
Soepel te verwerken epoxy houtvuller + Goed te modeleren +Na uitharding goed te schuren.Verwerkingstijd ongeveer 8-10 minuten. + Duurzaam elastisch en oplosmiddelvrij + Handige 1 op 1 mengverhouding a 620 ml per set

Van €99,93 voor €79,95 inclusief btw.

Superaanbieding én persoonlijk advies!

POLYSOFT FLEXIBLE

Snel uithardende plamuur voor binnentoepassing en kan enige vervorimg opnemen.

Zwaluw Polysoft Professioneel is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen voor binnentoepassing. Het product is goed schuurbaar en overschilderbaar. Automatische dosering i.c.m. Polysoft doseerpistool.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Zwaluw Polysoft Professional is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof ondergronden.

Polysoft Flexible 1,5 kg

€27,95,
met uw Engels klantenkaart betaalt u €23,75

Superaanbieding én persoonlijk advies!

WOODFILL

2-componenten Renovatiecompound , op basis van gemodificeerde polyesterharsen en  fijn /  gesloten vulstof , Uitstekend verwerkbare , stevige  en goed modeleerbaar, geeft een mooi gladde reparatie in 1 bewerking .  Speciaal ontwikkeld voor het binnen en buiten  repareren van houten ondergronden.   Zeer goede hechting op gezonde ondergronden, na uitharding goed te schuren, schaven, boren en spijkeren. Verpakt in een lekvrije kokerverpakking, met behulp van Woodfill doseerapparaat  wordt hierdoor altijd de juiste hoeveelheid en mengverhouding gedoseerd , waardoor een constante kwaliteit en verwerkbaarheid wordt verkregen.

Toepassing :

  • Voor het duurzaam vullen
  • Repareren van gaten
  • Oneffenheden
  • Scheuren
  • Naden spijker- en boorgaten
  • Noesten en houtrot.

Woodfill kan worden gebruikt voor het vullen repareren van gaten en beschadigingen in metaal, beton, steen en hout. Binnen en buiten toepasbaar.

WOODFILL 1,2 kg  WIT/BEIGE

€24,95,
met uw Engels klantenkaart betaalt u €21,20

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Gratis parkeren op eigen terrein.

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)