Ervaar de voordelen van de Engels 24/7 service

Hoe werkt het?

24/7 Afhaalservice

Uw verf en toebehoren elk moment van de dag afhalen wanneer u dat uitkomt!
Hoe werkt het:

Stap 1. Aanmelden:
U kunt u aanmelden voor de 24/7 afhaalservice in onze vestiging in Amsterdam-Noord aan de Slijperweg 16 A. Daar vindt de registratie plaats en bij het voldoen van €50 borg komt u in het bezit van een druppel (deuropener) en een kluissleutel. Hiermee krijgt u toegang tot de 24/7 afhaalserviceruimte en uw eigen kluis.

Stap 2. Bestellen:
U geeft uw bestelling aan ons door. Wij sturen u vervolgens per mail een factuur plus een betalingslink. Check deze goed. Als de factuur goed bevonden is, kunt u met de bijgevoegde betalingslink de factuur voldoen. Zodra dit gebeurd is zetten wij uw bestelling in uw kluis klaar en ontvangt u van ons een e-mail dat uw bestelling af te halen is.

Stap 3. Afhalen:
Zodra de bestelling klaar staat kunt u deze ophalen wanneer u maar wilt. Met de verkregen druppel krijgt u toegang tot de 24/7 afhaalserviceruimte (tweede deur rechts naast de hoofdingang) waarin uw kluis zich bevindt. Een kwestie van uw bestelling uit uw kluis halen en de klus kan beginnen.

Gratis bezorgservice binnen de ring A10

Uw aankopen gratis bezorgen door Engels verfspeciaalzaken.
Hoe werkt het:

Stap 1. Aankopen en afspraak maken tijdstip bezorging:
Nadat u in één van onze winkels uw aankopen hebt gedaan, kunt uw ervoor kiezen om deze gratis te laten bezorgen. Wij maken dan in overleg met u een afspraak wanneer de bezorging zal kunnen plaats vinden. Uw bezorging kan vanaf de volgende dag ingepland worden. Een spoedbezorging behoort ook tot de mogelijkheden, maar daar zitten kosten van €15 aan verbonden.

Stap 2. Ontvangen Aankoop:
Het enige wat u nu moet doen is zorgen dat u op het afgesproken bezorgtijdstip en afleveradres aanwezig bent om van ons uw aankoop in ontvangst te kunnen nemen en uw schildersklus kan beginnen.

P+R (Paint and Ride)

Parkeren wordt steeds moeilijker op de Elandsgracht. Gelukkig heeft Engels verfspeciaalzaken P+R (Paint and Ride)
Hoe werkt het:

Stap 1. Auto Parkeren:
Kunt u auto niet kwijt op de Elandsgracht? Parkeer uw auto dan in de Q-Park aan de Marnixstraat. Deze parkeergarage bevindt zich op nog geen 300 meter van de winkel.

Stap 2. Aankopen doen en verkrijgen Q-Park waardekaart:
Met uw auto geparkeerd, kunt u nu rustig uw aankopen doen. Op vertoon van uw Q-Park parkeerticket krijgt u van ons een Q-Park waardekaart met een tegoed van één uur parkeren erop. Mocht u langer dan een uur in de winkel aanwezig zijn geweest dan krijgt u een extra waardekaart.

Stap 3. Uitrijden:
Neem uw aankoop mee naar de Q-park (of als uw aankoop te groot is om mee te nemen, maak dan na het uitrijden gebruik van de laden en lossen plek voor de deur van de winkel) en ga vervolgens naar de Q-Park Betaalautomaat.  Voer eerst uw waardekaart in, daarna uw parkeerticket. Indien van toepassing betaalt u een restbedrag (bijvoorbeeld als uw auto langer staat geparkeerd dan dat u in de onze winkel aanwezig bent geweest).  U kunt nu met u parkeerticket de Q-Park verlaten en kan uw verfklus beginnen!

 

Gratis Parkeren

Bij de vestigingen aan de van Hallstraat en de Slijperweg kunt u gratis Parkeren. De vestiging aan de van Hallstraat biedt parkeerplaatsen op eigen terein, te bereiken via de poort rechts van de winkel. De vestiging op de Slijperweg biedt voldoende algemene gratis parkeerplaatsen.

Vraag toegang aan voor de verfkluis

Openingstijden

Engels verfspeciaalzaken West
Van Hallstraat 294

Tel: 020-68 24 906

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Gratis parkeren op eigen terrein.

Engels verfspeciaalzaken Centrum
Elandsgracht 93-97

Tel: 020-62 63 030

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Paint and Ride (wij betalen uw parkeerkosten van de Q-park parkeergarage)

Engels verfspeciaalzaken Noord
Slijperweg 16

Tel: 020-22 46 655

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Gratis laden en lossen voor de deur. (Let op per 1 Juli betaald parkeren 1,30p/u)